Aproape o sută de cereri pentru îngrijri medicale la domiciliu, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Aproape o sută de cereri pentru îngrijri medicale la domiciliu

Vineri, 30 Martie 2018

0.0 5 0

 

Aproape o sută de cereri pentru îngrijri medicale la domiciliu

În total, la nivelul anului trecut, numarul de cereri pentru ingrijiri medicale la domiciliu (ingrijiri paliative) a fost 89, in scadere fata de 2016, atunci cand Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Tulcea a inregistrat 113 cereri.

Nici anul trecut, nici in urma cu doi ani nu au existat cereri respinse, astfel ca tot 89 (respectiv 113) de decizii au fost emise de catre CJAS Tulcea.

„Prioritatea solutionarii cazurilor de ingrijiri medicale la domiciliu si ingrijiri paleative s-a stabilit conform datelor din recomandarea pentru ingrijiri medicale la domiciliu completata de medic, prin acordarea unui punct de gravitate, in functie de criteriile aprobate si in Consiliul de administratie al CJAS Tulcea", se arata in raportul de activitate al Casei de Asigurari Tulcea.

Primul criteriu se refera la statusul de performanta (total dependent sau dependent). Al doilea se refera la afectiunea medico-chirurgicala pentru care se solicita ingrijiri la domiciliu (afectiuni oncologice, afectiuni neurologice cu deficit de motor major, HIV/SIDA au prioritate).

De...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!