Aproape 85.000 de pubele, eurocontainere şi coşuri stradale prin SMID, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Aproape 85.000 de pubele, eurocontainere şi coşuri stradale prin SMID

Marti, 17 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Aproape 85.000 de pubele, eurocontainere şi coşuri stradale prin SMID

Gestionarea integrata a deseurilor in judetul Tulcea ar putea fi operationala in prima jumatate a anului viitor, dupa ce ultimele dotari necesare au fost achizitionate recent si de ieri s-a inceput distribuirea lor.

Presedintele Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitare (ADI) Deseuri, Ilie Petre, a declarat ca acesta este ultimul contract privind dotarile pentru Sistemul de Management Integrat al Deseurilor (SMID) in judetul Tulcea.

„Cu acest contract ce a presupus achizitia a circa 85.000 de pubele, eurocontainere si cosuri stradale, inchidem programul de achizitii in vederea dotarilor unitatilor administrative din judet si anul viitor, in prima parte a sa, vom avea licitatia pentru desemnarea operatorului. Daca lucrurile merg bine, fara contestatii, din luna aprilie, dar mai sigur luna mai, vom avea un operator pentru acest sistem de management integrat al deseurilor", a declarat Ilie Petre.

Primele pubele care vor fi repartizate la toate gospodariile din Luncavita, Rachelu si Cetatuia au ajuns in comuna din partea de vest a judetului inca de saptamana trecuta.  „Toate...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!