Aproape 36% din vehiculele verificate de RAR Tulcea sunt neconforme, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Aproape 36% din vehiculele verificate de RAR Tulcea sunt neconforme

Miercuri, 22 August 2018

0.0 5 0

 

Aproape 36% din vehiculele verificate de RAR Tulcea sunt neconforme

Aproape 1700 de vehicule verificate tehnic in trafic de inspectorii RAR, in prima jumatate a acestui an prezentau pericol iminent de accidente.

Registrul Auto Roman a verificat din punct de vedere tehnic in trafic, in primele 6 luni ale lui 2018, 33.726 de vehicule, la nivelul intregii tari. În urma controalelor s-a constatat ca aproape jumatate dintre acestea erau neconforme.

Cele mai multe probleme au fost descoperite la: instalatia electrica de iluminare si semnalizare, emisii poluante, punti, jante si anvelope, vizibilitate si sistemul de franare si directie.

În judetul Tulcea cifrele sunt urmatoarele: 813 vehicule verificate, dintre care 35,79% neconforme iar 17 masini prezentau pericol iminent de accident.

La nivel national, aproximativ una din 10 masini trase pe dreapta de politie si verificate de RAR poluau peste limita legala admisa.

În situatia in care una dintre masurile luate a fost retinerea certificatului de inmatriculare, acesta poate fi redobandit numai dupa efectuarea unei inspectii tehnice specifice la...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!