Aproape 1.200 de elevi vor susţine Bacalaureatul în patru centre de examen, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Aproape 1.200 de elevi vor susţine Bacalaureatul în patru centre de examen

Vineri, 23 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Aproape 1.200 de elevi vor susţine Bacalaureatul în patru centre de examen

Elevii absolventi ai claselor a XII-a si a XIII-a vor incepe luni probele scrise din cadrul Bacalaureatului · Examenele vor fi sustinute de cei 1.195 de elevi inscrisi in patru centre din municipiul Tulcea, la Colegiul „Anghel Saligny", Colegiul Dobrogean „Spiru C. Haret", Colegiul Economic „Delta Dunarii" si Liceul Teoretic „Grigore Moisil"

Elevii absolventi ai claselor a XII-a si a XIII-a vor incepe luni probele scrise din cadrul Bacalaureatului. Exemenele vor fi sustinute in patru centre din municipiul Tulcea, la: Colegiul „Anghel Saligny", Colegiul Dobrogean „Spiru C. Haret", Colegiul Economic „Delta Dunarii" si Liceul Teoretic „Grigore Moisil", iar centrele zonale de evaluare vor fi la Colegiul „Brad Segal" si Liceul de Arte „George Georgescu" din municipiu.

Accesul candidatilor in centrul de examen la probele scrise se face in intervalul 7.30 – 8.30 si este permis pe baza actului de identitate. Se interzice candidatilor sa patrunda in sala cu orice fel de lucrari: manuale, dictionare, notite, insemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!