Aplicaţie militară în Poligonul Babadag: Exerciţiul „Mărăşeşti 17”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Aplicaţie militară în Poligonul Babadag: Exerciţiul „Mărăşeşti 17”

Vineri, 21 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Aplicaţie militară în Poligonul Babadag: Exerciţiul „Mărăşeşti 17”

În cadrul exercitiului „Marasesti 17", ce va avea loc azi, de la ora 11.00, la Centrul Secundar de Instruire Babadag, Fortele Navale Romane vor fi reprezentate de 65 de militari ai Batalionului 307 Infanterie Marina Babadag.

„Activitatea este un exercitiu de coman­dament in teren cu trupe si trageri de lupta si reprezinta o secventa de instruire a exer­citiului multinational „Saber Guardian 17". Obiectivele sale sunt perfectionarea deprinderilor privind folosirea arma­men­tului si tehnicii din dotare, cresterea capacitatii de rezistenta si actiune la efort in mediu operational ostil, imbunatatirea capacitatii de reactie in cadrul unor scenarii cat mai apropiate de realitatea campului de lupta", se precizeaza in comunicatul Fortele Navale Romane.

Cele doua plutoane de infanterie marina vor desfasura actiuni de lupta specifice zonei lagunare la activitatea ce isi propune sa prezinte un exercitiu dinamic cu trageri de lupta, deplasari in campul tactic, acor­darea primului ajutor in zona de operatii, dar are ca scop si exersarea procedurilor de comanda si control la nivelul subunitatilor.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!