APIA a declanşat controalele, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

APIA a declanşat controalele

Vineri, 23 Iunie 2017

0.0 5 0

 

APIA a declanşat controalele

APIA anunta ca din aceasta luna a demarat controalele administrative si controlul preliminar al cererilor unice de plata aferente campaniei 2017, iar de la 1 iulie va incepe si controlul pe teren. Calendarul APIA, stabilit anterior crizei politice, va fi respectat intocmai: 1 iunie – 1 iulie, controlul administrativ, inclusiv controlul preliminar al cererilor unice de plata; 1 iulie – 1 octombrie, controlul la fata locului pentru cererile unice de plata esantionate la controlul pe teren, iar controlul aferent al unor obligatii specifice, in iarna sau in primavara anului urmator.

Conform APIA, selectia esantionului de control privind controlul la fata locului se va efectua pe baza unei metode de esan­tionare in cascada, in vederea mentinerii numarului de beneficiari ce vor fi verificati la fata locului, la un nivel rezonabil.

Avand in vedere numarul mare de scheme din cererea unica de plata si faptul ca un fermier poate solicita una sau mai multe scheme de plata, coroborat cu faptul ca rata de control trebuie atinsa la nivelul fiecarei scheme de plata, un fermier poate fi selectat in esantion cu unul sau mai multe scopuri de control. La...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!