Aparat de Rezonanţă Magnetică pentru Spitalul Judeţean Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Aparat de Rezonanţă Magnetică pentru Spitalul Judeţean Tulcea

Miercuri, 10 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Aparat de Rezonanţă Magnetică pentru Spitalul Judeţean Tulcea

SONY DSC

Ieri, la sediul Guvernului Romaniei, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului Sanatatii, Florian Bodog, precum si a reprezentantilor din conducerea a nu mai putin de 33 de spitale judetene din tara, a avut loc ceremonia de semnare a contractelor pentru achizitia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanta Magnetica (RMN) si 21 de sisteme informatice PACS.

La festivitatea de semnare a contractelor au participat si Ion Roman din partea Dyomedica CND S.R.L., Alexandra Munteanu din partea General Electric Medical System Romania S.R.L. si Nicolae Draghiceanu Bulescu din partea Infomed S.R.L., furnizorii echipamentelor mai sus amintite, contractele, trei la numar, avand o valoare totala de 19,8 milioane de euro.

Cele trei contracte de achizitie sunt finantate din Acordul de imprumut incheiat cu Banca Mondiala, in valoare totala de 250 de milioane euro, accesat in anul 2014, si deblocat in cursul anului 2017.  Pe langa achizitia de echipamente de imagistica, Acordul cu Banca Mondiala mai prevede si constructia de sectii noi ATI si UPU,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!