Anul Nou Chinezesc, marcat la Palatul Copiilor din Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Anul Nou Chinezesc, marcat la Palatul Copiilor din Tulcea

Vineri, 16 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Anul Nou Chinezesc, marcat la Palatul Copiilor din Tulcea

Astazi, la sala de festivitati a Palatului Copiilor din municipiu, vor avea loc o serie de manifestari organizate de reprezentantii Inspectoratului scolar Judetean, cu ocazia intrarii in Noul An Chinezesc.

Evenimentul este organizat in contextul in care in curand vor incepe, la Tulcea, o serie de cursuri de limba chineza (pentru copii, dar si pentru adulti), implementate de Institutul Confucius, realizate in baza parteneriatului dintre Judetul Tulcea si Orasul Suzhou, China.

Chinezii sarbatoresc Anul Nou conform unui calendar care tine seama de ciclurile lunii, iar fiecare an este asociat unuia dintre cele douasprezece semne ale Zodiacului chinezesc, caruia i se alatura unul dintre elementele metal, apa, lemn, foc, pamant. Astazi incepe Anul Nou chinezesc, care va fi Anul Cainelui de Pamant, un an cu o semnificatie aparte.

Amintim faptul ca pe data de 20 septembrie 1995, Traian Panait, pe atunci vicepresedinte al  Consiliului Judetean Tulcea si Zhang Xinsheng, la vremea aceea primarul orasului Suzhou, au  semnat la Suzhou Protocolul de Înfratire dintre judetul Tulcea din Romania...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!