Antrenorul Emil Nanu şi tânărul club de fotbal Victoria Delta Tulcea, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Antrenorul Emil Nanu şi tânărul club de fotbal Victoria Delta Tulcea

Vineri, 1 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Antrenorul Emil Nanu şi tânărul club de fotbal Victoria Delta Tulcea

Fotbalistul Emil Nanu, atacantul care a prins la Delta Tulcea sezonul de glorie 2006 - 2007 si care a mai evoluat pentru Dunarea Galati ori Farul Constanta, a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport la Constanta, anul acesta terminand Şcoala de Antrenori „Ioan Kunst Ghermanescu" din Bucuresti, obtinand si Licenta „C" la Galati.

Clubul „Victoria Delta Tulcea" a fost infiintat in martie 2017, dar Emil Nanu, impreuna cu colegul si asociatul sau, portarul Iulian Nedu, a decis sa termine acest an competitional sub denumirea „Delta Aegyssus", fost club pentru care a lucrat, intrucat erau angrenati in competitiile judetene cu grupele 2005 si 2007.

„Pe aceasta cale as vrea sa-i multumesc domnilor Nicolae Baltag si Haralambe Meregiu pentru ca mi-au oferit posibilitatea sa-mi descopar acest drum pe care-l urmez, cel putin deocamdata. Am lucrat timp de doi ani de zile la «Delta Aegyssus» Tulcea, antrenand doua grupe de copii, si am plecat nu ca ne-am fi certat cu cineva de acolo, cum de altfel am mai auzit pe la colturi, ci pentru ca suntem tineri, ambitiosi, entuziasti, avand si ceva experienta (mai ales...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!