Ansamblul „Baladele Deltei”, câştigătorul inimilor tulcenilor, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Ansamblul „Baladele Deltei”, câştigătorul inimilor tulcenilor

Joi, 22 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Ansamblul „Baladele Deltei”, câştigătorul inimilor tulcenilor

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei" a facut spectacol si in faza semifinala a emisiunii „Duelul ansamblurilor". În infruntarea cu „Doina Bascovului", conducerea ansamblului a pregatit doua momente, ambele valorificand potentialul folcloric al Dobrogei. Daca primul a insemnat o suita formata din „Geamparaua" si „Sarba de la Negru Voda", al doilea a fost „decupat" din marele spectacol „Nunta mare, dobrogeana, cu alai tot pe spranceana", prezentat publicului tulcean pe 9 si 10 decembrie 2017 si ocazionat de implinirea a 20 de ani de existenta: obiceiul „Legatorii" a fost urmat de „Sarba de la Consul" si „Cadaneasca".

Chiar daca au castigat la votul online, tulcenii au fost infranti la sectiunea „scurte mesaje scrise", scorul fiind – inexplicabil pentru multa lume - extrem de categoric in favoarea argesenilor: 70%/ 30%.

Profesorul stefan Coman a fost temperat dupa infrangere, refuzand cu sportivitate aprecieri „subiective" despre calitatea evolutiei elevilor sai. A declarat pentru ziarul nostru ca cele doua momente pregatite pentru semifinala au fost in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!