Angajații D.G.A.S.P.C., în așteptarea unei rectificări bugetare, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Angajații D.G.A.S.P.C., în așteptarea unei rectificări bugetare

Joi, 7 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Angajații D.G.A.S.P.C., în așteptarea unei rectificări bugetare

Banii pentru salariile aferente lunii august au fost transferati de la bugetul Consiliului Judetean Tulcea, conform votului dat (in unanimitate) de consilierii judeteni, in cadrul ultimei sedinte ordinare.

Întrebarea venita din partea opozitiei, mai exact din partea consilierului judetean Nicolae Chichi, a fost legata de ceea ce se va intampla in lunile care urmeaza cu salariile angajatilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie Sociala, institutie subordonata Consiliului Judetean.

Salariile vor fi asigurate, incepand de luna viitoare, din fonduri guvernamentale, explica oficialii Consiliului Judetean Tulcea. Presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, a vorbit, in acest sens, despre o rectificare bugetara care va avea loc la inceputul lunii septembrie si care va asigura fondurile necesare pentru salariile angajatilor Directiei.

În ceea ce priveste contributiile aferente salariilor (pe august, dar si pentru lunile viitoare), care nu au fost prinse in alocarea CJ Tulcea, explicatiile au fost date, in plen, de directorul general al DGASPC...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!