Angajaţii APIA controlează în teren până la 1 octombrie, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Angajaţii APIA controlează în teren până la 1 octombrie

Vineri, 21 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Angajaţii APIA controlează în teren până la 1 octombrie

De aproape o luna de zile a inceput controlul la fata locului pentru cererile unice de plata esantionate, aferent campaniei 2017. Controlul va dura pana la data de 1 octombrie, iar controlul aferent al unor obligatii specifice va avea loc in iarna si primavara anului viitor. Timp mai mult decat suficient pentru angajatii de la APIA, cu atributii de control, sa

finali­zeze operatiunea, oricate reverificari s-ar impune la constatarea initiala de necon­for­mitati. Prin urmare, inspectorii APIA de la Tulcea ar putea finaliza inainte de termen, fara sa accelereze. Dincolo de calitatea oamenilor lui Gosav, nu este nicio graba sa finalizeze inainte de termen, deoarece APIA Central si-a facut un obicei din a lua specialisti din judetele care au terminat mai repede si a-i trimite in alte judete, in ajutor; deplasare care nu este agreata de nimeni, chiar daca ar fi platiti suplimentar.

Cu un program la ritm „de voie", esantionul de controlat de la judetul nostru cuprinde un numar de 1.082 fermieri, din care pentru controlul pe teren un numar de 312, iar la controlul prin teledetectie un numar de 770.

Fermierul este obligat sa permita accesul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!