Angajări la Poliție și Jandarmi, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Angajări la Poliție și Jandarmi

Marti, 16 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Angajări la Poliție și Jandarmi

Atat Inspectoratul Judetean de Politie, cat si cel de Jandarmi organizeaza concursuri pentru angajarea de ofiteri, respectiv subofiteri din sursa externa.

Se cauta sociolog pentru Politie 

În total, la nivel national discutam despre 15 posturi vacante de  ofiter de politie (sociolog) existente la nivelul Serviciului de Psihosociologie al I.G.P.R. si inspectoratelor de politie judetene Bihor, Calarasi, Caras-Severin, Dolj, Giurgiu, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Neamt, Olt, Timis, Tulcea, Vaslui si Vrancea, prin incadrare directa din sursa externa a persoanelor cu studii corespunzatoare cerintelor postului si care indeplinesc conditiile legale.

Cererea de inscriere si documentele pot fi depuse incepand cu data de 11 ianuarie 2018 pana la data de 19 ianuarie 2018 (inclusiv), intre orele  10.00-15.00, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea, strada Spitalului, nr. 2, municipiul Tulcea, judetul Tulcea.

Înscrierile se fac personal, indiferent de localitatea unde isi are domiciliul candidatul si doar la unitatile de recrutare in al caror...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!