Andreea Maria Galea, olimpică la lectură și interpretare, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Andreea Maria Galea, olimpică la lectură și interpretare

Vineri, 22 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Andreea Maria Galea, olimpică la lectură și interpretare

Andreea Maria, eleva in clasa a VII-a B la Colegiul Dobrogean Spiru Haret, este o adolescenta ambitioasa, care participa an de an la Olimpiada de limba romana, fiind atrasa de literatura. În primavara acestui an, a obtinut un premiu special pentru originalitate la Concursul national de lectura si interpretare „Ionel Teodoreanu" de la Iasi.

În clasa a V-a, Andreea s-a indreptat spre disciplina limba romana. În primara, nu i-a placut deloc aceasta materie nefiind prea incantata de studierea literaturii. A fost momentul cand in pregatirea ei a intervenit profesoara Mara Coman.

„Eu nu prea ma dadeam in vant dupa limba romana, prima compunere am facut-o fara sa am prea multa incredere ca imi va iesi bine. Doamna Coman m-a ascultat la ea si mi-a spus ca nu e completa. Mai ales ca o colega scrisese mult mai mult la compunerea aceasta, lucru care m-a facut sa ma simt foarte prost. Asa ca m-am ambitionat, am facut alta compunere si am fost felicitata de doamna profesoara, care de atunci mi-a dat numai note de 10. Îmi place ca acum sunt luata de colegi drept reper atunci cand ne facem compunerile la romana,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!