„Amintiri de la Haret”, arheologia sentimentală a unei instituţii, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

„Amintiri de la Haret”, arheologia sentimentală a unei instituţii

Vineri, 25 Mai 2018

0.0 5 0

 

„Amintiri de la Haret”, arheologia sentimentală a unei instituţii

Programul activitatilor omagiale dedicate sarbatoririi a 135 de ani de la infiintarea Colegiului Dobrogean „Spiru Haret" a inclus ieri o actiune cu emotie adaugata pentru absolventi ai altor promotii. Conducerea institutiei liceale a avut inspiratia sa organizeze in Sala de festivitati o intalnire desfasurata sub numele generos si provocator „Amintiri de la Haret". Deschisa de elevii Corului liceului, reuniunea a fost recomandata, intr-o maniera aproape colocviala, asa cum se si intentiona, de fostul elev si actualul director, Florin Cristian Anastasiu.

Ca bun vorbitor, directorul C.D.S.H. a reusit sa etaleze in cuvantul sau si memoria, si umorul, ceea ce a facut ca interventia sa sa suscite curiozitatea atenta a celor prezenti in sala. Oferim un pasaj din interventia sa, unul mult mai graitor decat o declaratie formala (deci controlata) pentru presa:

„Amintirile mele cele mai vii ale vietii, poate, dincolo de momentul nasterii fiului meu sau de cel al casatoriei cu minunata mea sotie, care se afla aici, se leaga de perioada liceului. Crampeie, franturi, zambete, momente, chipuri. Doamna...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!