Amical pentru Delta Dobrogea Tulcea cu Farul Constanţa, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Amical pentru Delta Dobrogea Tulcea cu Farul Constanţa

Joi, 8 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Amical pentru Delta Dobrogea Tulcea cu Farul Constanţa

Dupa mai bine de o saptamana de la reunirea lotului in vederea returului de campionat, Delta Dobrogea Tulcea si-a mai rezervat un joc amical, de aceasta data cu echipa cea mai iubita din Dobrogea, Farul Constanta, actualmente echipa suporterilor din judetul vecin.

Daca la nivelul conducerii tehnice nu sunt prea multe modificari, tot perechea Nicolae Edochim - Norbert Nita fiind cea care se ocupa de pregatirea jucatorilor, la capitolul jucatori sunt multe schimbari si nu neaparat in bine. Foarte multi jucatori care au pus umarul la putinele victorii din tur si-au gasit deja alte angajamente, in tara si in strainatate, iar cei care au ramas la Delta Dobrogea Tulcea mai mult ca sigur vor avea colegi noi.

Este un lucru deja confirmat si de antrenorul Norbert Nita, care i-a testat pe nou veniti intr-un meci amical in deplasare la Medgidia.

„Am avut deja un prim amical sambata trecuta in deplasare la Medgidia si am vrut prin acel meci sa vedem ce elemente locale de la echipe din campionatul judetean tulcean putem aduce la echipa din retur. Scorul meciului, infrangere cu 5-1 contra echipei din Medgidia,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!