Amendă pentru ofertă mincinoasă de masă festivă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Amendă pentru ofertă mincinoasă de masă festivă

Miercuri, 31 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Amendă pentru ofertă mincinoasă de masă festivă

În ultima luna, Comisariatul Judetean Pentru Protectia Consumatorilor Tulcea, in baza programelor de control stabilite de Autoritatea Nationala si de Comisariatul Regional de la Galati, a efectuat un numar de 100 actiuni de control pentru realizarea tematicilor stabilite cat si pentru solutionarea celor 48 de reclamatii inregistrate.

Astfel, pentru actiunea de verificare a respectarii prevederilor legale la comercializarea produselor traditionale cu retete consacrate romanesti au fost verificate doua unitati care comercializau asemenea produse, o unitate de comercializare care apartine producatorului tulcean fiind sanctionata cu avertisment pentru faptul ca nu afisa la locul de comercializare fotocopiile atestatelor de inregistrare in Registrul National Produse Traditionale.

În primele doua saptamani din aceasta luna, ca urmare a unei reclamatii inregistate la CJPC Tulcea, s-a dispus desfasurarea unei tematici proprii de control cu privire la unitatile de alimentatie publica care  au organizat petrecerea de Revelion. În concret petentii au fost nemultumiti de faptul ca oferta...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!