Alţi tulceni, alte medalii la Naţionalul de şah, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Alţi tulceni, alte medalii la Naţionalul de şah

Miercuri, 2 August 2017

0.0 5 0

 

Alţi tulceni, alte medalii la Naţionalul de şah

Unul dintre ei este Cosmin Stepanencu. Copil format si afirmat in sah la clubul tulcean Logic Delta, iar de la inceputul acestui an, transferat la CSM Bucuresti, sub culorile caruia a participat la recentul Campionat National de Şah pe Echipe- Juniori, de la Bucuresti. Un copil cu un potential extraordinar, cum il descrie mentorul sau care l-a „crescut", dovada si rezultatele foarte bune obtinute in competitia de la Bucuresti.

Cu echipa, Cosmin Stepanencu este campion national la turneul Şah rapid (7 runde in sistem elvetian, timp de joc 15 minute +12 secunde/mutare). La aceasta categorie, Cosmin a obtinut 6 victorii si o remiza. La turneul Şah blitz, Cosmin s-a clasat pe locul III in clasamentul general, din 62 de jucatori participanti, desi echipa sa a ratat podiumul la aceasta categorie, dar a obtinut bronzul la Şah clasic.

Un alt copil cu care Tulcea se mandreste pentru performantele in sah si, mai recent, la Campionatul National, este Alexandru Craita. Alexandru a jucat sub culorile clubului Şah Club Galati, unde este legitimat, obtinand cu echipa sa medalii de bronz la Şah clasic si Şah rapid (categoria U 10) si locul IV la Şah...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!