Altă încercare: Subvenţii pentru angajare de tineri în fermă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Altă încercare: Subvenţii pentru angajare de tineri în fermă

Joi, 14 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Altă încercare: Subvenţii pentru angajare de tineri în fermă

Dupa placinta arsa in cuptor cu mult trambitatele 50 de hectare gratis pentru tineri, se mai coace una: subventii de la stat pentru angajare de tineri pana in 40 de ani.

Senatul a votat o decizie pentru incurajarea angajarilor de persoane tinere in agricultura. Pe fondul lipsei acute de forta de munca in ferme, senatorii au votat in unanimitate o propunere legislativa care vizeaza stimularea angajarii de tineri in agricultura, acvacultura si industrie alimentara, in baza unui program derulat in perioada 2018-2020.

Proiectul a fost preluat in regim de urgenta de parlamentari, acestia majorand de la 35 la 40 de ani varsta pentru angajati. Sprijinul se acorda angajatorului pe o perioada de un an, iar cei care fac dovada ca au angajat doi tineri, vor beneficia, lunar, de: * 1.000 de lei pentru angajatii cu studii superioare de specialitate in domeniul agricol, acvacultura si industrie alimentara * 750 de lei pentru cei cu studii medii de specialitate precum si cursuri de formare profesionala de scurta durata * 500 de lei pentru tinerii fara studii. Angajatul trebuie sa nu fi beneficiat

anterior de un...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!