Alexandru Pițigoi, lider dupa prima zi din Danube Delta Rally® 2017. Clasament provizoriu Ziua 1, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Alexandru Pițigoi, lider dupa prima zi din Danube Delta Rally® 2017. Clasament provizoriu Ziua 1

Sâmbãtã, 1 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Alexandru Pițigoi, lider dupa prima zi din Danube Delta Rally® 2017. Clasament provizoriu Ziua 1

Alexandru Pitigoi conduce in clasamentul Danube Delta Rally, dupa primele trei probe ale intrecerii, cu un avans consistent, de 41 de secunde in fata lui Vali Porcisteanu, in timp ce Sebastian Barbu este al treilea, dupa un debut de raliu cu mici probleme tehnice.

Alexandru Pitigoi si al sau Porsche 911 GT3 ocupa prima pozitie la capatul celor trei probe speciale care au alcatuit ziua intai din Danube Delta Rally, in intrecerea contand pentru Campionatul International de Raliuri. Pilotul bucurestean a transformat in secunde pretioase viteza maxima superioara a masinii sale, inscrisa la clasa RGT, cistigand primele doua probe, astfel ca duce in ziua secunda un avans de 41 de secunde in fata celui mai apropiat urmaritor. „Pentru noi a fost o zi placuta, dar poate putin cam scurta. Probele de azi au fost foarte rapide, pe alocuri poate prea rapide, un lucru pe care il stiam de la recunoasteri, dar cu toate astea tot am fost putin surprinsi. Am rulat de multe ori aproape sau chiar la viteza maxima, undeva la 225-230 km/h", a spus Pitigoi.

Vali Porcisteanu ocupa pozitia secunda, la comenzile unui Mitsubishi Lancer Evo IX, dupa o zi care s-a incheiat cu mici...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!