Alex Crăiţă, un alt tulcean premiat la „Cupa 1 Decembrie” Galaţi, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Alex Crăiţă, un alt tulcean premiat la „Cupa 1 Decembrie” Galaţi

Miercuri, 6 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Alex Crăiţă, un alt tulcean premiat la „Cupa 1 Decembrie” Galaţi

Este un copil din Tulcea, invata la Şcoala „Alexandru Ciucurencu” din Tulcea, dar face sport la Galati, la clubul de sah „Şah Club Galati”. Evident, participant la „Cupa 1 Decembrie”- sah pentru copii, competitie organizata de clubul la care este legitimat; concurs la care a facut o figura frumoasa, prin locul I pe care l-a castigat la categoria lui de varsta.

Alex Craita a castigat 5 partide si a pierdut doar una. Cum a evoluat in turneu: victorie impotriva lui Cervis Jean-Mihai, de la Micul Print Braila, in runda 1. În runda 2, victorie contra Oanei-Bianca Stan (CS Diana Galati), in runda 3 victorie contra tulcencei Maria Pufleni (Logic Delta), in runda 4, infrangere contra Andrei-Cezar Dumitrascu (Şah Club Galati), in runda 5, victorie impotriva lui Radu-Gabriel Alexandru (Genius Galati), iar in ultima runda victorie impotriva Mirunei Mocanu (Logic Delta).

Dincolo de apartenenta de club, ne mandrim si cu un Alex Craita, de la Şah Club Galati, si cu un Cosmin Stepanencu, de la CSM Bucuresti, si cu Miruna, si cu Maria, si cu Mardare, si cu Sarighioleanu si multi altii de la Clubul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!