Alarmare secretă pentru sirenele din judeţul Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Alarmare secretă pentru sirenele din judeţul Tulcea

Miercuri, 7 Martie 2018

0.0 5 0

 

Alarmare secretă pentru sirenele din judeţul Tulcea

Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, prin inspectoratele judetene, desfasoara lunar exercitii pentru testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila si, incepand cu luna august a anului trecut, in prima zi de miercuri a fiecarei luni, in intervalul orar 10.00 – 11.00, sunt actionate sirenele de alarmare publica existente la nivel national.

Astfel, azi, incepand cu ora 10.00, si in localitatile judetului vor avea loc exercitii pentru verificarea functionarii mijloacelor de alarmare a populatiei, in vederea centralizarii permanente a datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de instiintare, avertizare si alarmare, precum si pentru pregatirea continua a autoritatilor administratiei publice locale.

Înstiintarea, avertizarea, prealarmarea si alarmarea se realizeaza in scopul dispunerii masurilor de protectie a populatiei si bunurilor materiale, precum si pentru limitarea efectelor dezastrelor. Cele mai des intalnite situatii in care este alarmata populatia prin intermediul sirenelor electrice...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!