Al doilea caz de rujeolă confirmat în județul Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Al doilea caz de rujeolă confirmat în județul Tulcea

Joi, 22 Martie 2018

0.0 5 0

 

Al doilea caz de rujeolă confirmat în județul Tulcea

Dupa ce la inceputul lunii februarie, la Tulcea se confirma primul caz de rujeola la o fetita de 11 luni din municipiu, aceasta fiind internata ulterior la Spitalul Municipal de Urgenta din Constanta, zilele trecute s-a confirmat si al doilea caz tot la o fetita de 11 luni, de aceasta data din orasul Isaccea.

„Dupa ce luna trecuta am avut primul caz confirmat de rujeola la o fetita de 11 luni din municipiu, care a fost internata la Constanta si acum e in afara oricarui pericol, iata ca ni s-a confirmat azi (miercuri - n.n.) cel de-al doilea caz, tot la o fetita si tot de 11 luni, insa nu din municipiu, ci din Isaccea. Fetita este internata inca de saptamana trecuta la Spitalul de boli infectioase din Galati iar Institutul Cantacuzino a confirmat faptul ca avem al doilea caz de rujeola", a declarat directorul Directiei de Sanatate Publica Tulcea, Mihaela Nicolau.

Potrivit statisticii de saptamana trecuta, la nivel national numarul total de cazuri confirmate cu rujeola era de 11.312, din care 41 de decese. Primul caz de rujeola in Romania a aparut in 2016 si pana luna trecuta Tulcea a fost singurul judet din tara fara niciun caz...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!