Ajutorul excepţional de lapte, doar pentru 90 de vaci la Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Ajutorul excepţional de lapte, doar pentru 90 de vaci la Tulcea

Miercuri, 19 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Ajutorul excepţional de lapte, doar pentru 90 de vaci la Tulcea

La nivel judetean se inregistreaza un numar infim de mici crescatori de vaci cu lapte, 14 gospodari din tot judetul, care cresc in ograda intre 3 si 9 vaci cu lapte si care au mers la APIA sa depuna dosarul. Pentru care statul acorda o subventie. Acesti 14 tarani au depus la APIA dosar de solicitare a sprijinului exceptional pentru 90 de vaci cu lapte.

Din doua, una: prea putini, ori din lipsa de informare, ori din dezinteres, vazand suma de primit, dupa principiul „si c-un rac, tot sarac". Cel mai probabil, taranii nu au avut stiinta despre acest ajutor de la stat. Într-un judet cunoscut cu traditie in cresterea animalelor, cu pondere de efective in ferme zootehnice dar si cu efective considerabile in gospodariile populatiei, pentru consum propriu.

Cererile pentru ajutorul exceptional, cum este intitulat de APIA, s-au depus in doua sesiuni pana la 2 mai si, respectiv, 7 iulie. Suma cuvenita fiecarui crescator de 3-9 vaci cu lapte se calculeaza de catre APIA judeteana prin impartirea sumei alocata la efectivul eligibil de vaci cu lapte, efectiv inca nestabilit deoarece in aceasta perioada se efectueaza controlul administrativ al cererilor depuse....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!