Şahiştii şi-au făcut calendarul turneelor de toamnă, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Şahiştii şi-au făcut calendarul turneelor de toamnă

Miercuri, 4 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Şahiştii şi-au făcut calendarul turneelor de toamnă

Perioada de respiro impusa de Campionatul European de Şah pentru juniori si copii de la Mamaia, competitie la care au participat si doi copii tulceni, s-a terminat. Conducerea clubului „Logic Delta" care, la Tulcea, se confunda cu sahul pentru copii, pune la punct in aceste zile ultimele detalii privind calendarul turneelor de toamna.

Astfel, prima „mutare" a sahistilor, fete si baieti, va fi la Constanta, la „Trofeul Ligii Maistrilor de Marina", competitie care se va desfasura in perioada 14-15 octombrie, la Constanta, cu jucatori sub 14 ani.

Luna urmatoare, in zilele de 4-5 noiembrie, clubul tulcean va fi prezent la Cernavoda, acolo unde, anual, se desfasoara o competitie puternica sub genericul „Cupa de Toamna".

În noiembrie, sunt programate „acasa", doua turnee, dupa aprecierea organizatorilor, doua concursuri mari, cu participare din mai multe judete. În zilele de 11 si 12 noiembrie va avea loc in municipiu „Cupa Dobrogei", o competitie omologata de Federatia Romana de Şah si tot in decembrie, tot in municipiu, se va mai desfasura un turneu, „nebotezat"...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!