Şah: Locul I la Cupa Academiei de Șah pentru Sofia Borisov, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Şah: Locul I la Cupa Academiei de Șah pentru Sofia Borisov

Marti, 15 Mai 2018

0.0 5 0

 

Şah: Locul I la Cupa Academiei de Șah pentru Sofia Borisov

La sfarsitul saptamanii trecute, la Bucuresti a avut loc o puternica competitie de sah „Cupa Academiei de sah", organizata de ACS Oxygen Bucuresti. Aflata la a IV-a editie, competitia a reunit peste 270 de sportivi legitimati la cluburile din:

Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Slobozia, Ramnicu Valcea, Slobozia, Braila, Craiova, Moreni, Buzau, Campulung, Iasi, Pitesti, Otopeni, Buzau, Arad, Buftea, Teleorman si Tulcea, dar si din strainatate, respectiv Republica Moldova si Rusia.

Concursul a facut parte din calendarul Federatiei Internationale de sah (F.I.D.E.) si s-a desfasurat pe parcursul a 6 runde, in sistem elvetian, cu timp de gandire 60 min + 30 sec / mutare/ jucator.

„Clubul Sportiv Logic Delta a fost reprezentat de sportiva Sofia Borisov, care a concurat la turneul dedicat copiilor sub 10 ani. La acest turneu, s-au intrecut 58 de sportivi, din care 17 fete. La finalul celor 6 runde, sportiva clubului nostru dar si componenta a lotului national al Romaniei a reusit sa-si mai adauge in palmares inca un trofeu de locul I, la categoria F10 ani.

Prin obtinerea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!