Agenţi de poliţie din Ciucurova arestaţi pentru luare de mită şi fals intelectual, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Agenţi de poliţie din Ciucurova arestaţi pentru luare de mită şi fals intelectual

Joi, 25 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

Agenţi de poliţie din Ciucurova arestaţi pentru luare de mită şi fals intelectual

Ieri, 24 octombrie 2018, Parchetul de pe langa Tribunalul Tulcea a propus judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Tulcea, arestarea prevenita a inculpatilor A.V. si O.I., agenti de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al jud. Tulcea - Postul de Politie Ciucurova, aflati in stare de retinere, pe o perioada de 30 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si fals intelectual.

În sarcina inculpatilor A.V. si O.I., desemnati ca politisti cu atributii de politie rutiera, s-a retinut ca in perioada martie – mai 2018, au primit diferite sume de bani de la persoane surprinse in trafic, pentru a-si indeplini in mod necorespunzator atributiile de serviciu referitoare la constatarea si sanctionarea contraventiilor la regimul  rutier. În cauza, cercetarile s-au desfasurat cu sprijinul ofiterilor din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Tulcea.

Compartimentul de Informare si  Relatii Publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea face precizarea ca punerea  in  miscare a  actiunii penale este o etapa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!