Aeroportul, „plafonat” la 200.000 de pasageri, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Aeroportul, „plafonat” la 200.000 de pasageri

Vineri, 8 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Aeroportul, „plafonat” la 200.000 de pasageri

Consilierii judeteni au aprobat recent proiectul privind modificarea in structura a bugetului de venituri si cheltuieli al R.A. Aeroportul „Delta Dunarii" pe total an 2017.

Ca istoric, in baza H.C.J. nr. 103/31.07.2011 privind incredintarea serviciului de interes economic general la R.A. „Delta Dunarii", a fost incredintata regiei asigurarea serviciilor aeroportuare. Aceste activitati specifice se mentin si inseamna construirea infrastructurii aeroportuare si a echipamentelor, operarea infrastructurii, a echipamentelor si a instalatiilor, precum si furnizarea de servicii aeroportuare auxiliare transportului aerian. De asemenea, serviciile de handling la sol, stingere a incendiilor, de urgenta si de siguranta.

Obiectiile anumitor consilieri au fost legate de obiectivul propus: „Obligatia de serviciu public se instituie pana la data de 1 ianuarie a anului urmator celui in care regia depaseste pragul de 200.000 de pasageri, dar nu mai tarziu de 31.12.2024". Raspunsul presedintele Horia Teodorescu a fost ca acest indicator nu este chiar asa de usor de atins si ca sunt premise ca scopul sa...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!