Adversar puternic pentru Maria Pufleni, la debut, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Adversar puternic pentru Maria Pufleni, la debut

Miercuri, 6 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Adversar puternic pentru Maria Pufleni, la debut

Ieri, dupa-amiaza, au inceput intrecerile in cadrul Campionatului European de Şah pentru juniori, de la Mamaia-2017. Festivitatea de deschidere oficiala a campionatului s-a consumat dimineata la ora 11.00, in Piateta Perla Mamaia, iar incepand cu ora 15.00 s-a desfasurat prima runda de joc, la Complexul Expozitional din Mamaia, gazda competitiei.

Componenta a lotului national al Romaniei, la F 10, tulceanca Maria Pufleni a picat la imperechere cu cea mai tare adversara posibila, sarboaica Denic Hana, cotata ca favorita 9 a campionatului, spre deosebire de Maria Pufleni, cotata ca favorita 55 din 93 de concurente la categoria ei. La primul ei meci international, Maria o are in fata pe campioana Serbiei, „abonata" la Campionate Europene si Mondiale, cu ELO 1555.

În caz de victorie, Maria Pufleni ar urma la imperecheri cu adversar, de asemenea, care a obtinut victorie. În caz de egalitate, va juca cu alta jucatoare care scos egal, si tot asa, in caz de infrangere.

La Campionatul European de Şah pentru juniori, abia inceput, se vor intrece aproape 1.200 de sportivi la categoriile U8, U10,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!