Adunarea generală a fotbalului tulcean, la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Adunarea generală a fotbalului tulcean, la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean

Vineri, 25 August 2017

0.0 5 0

 

Adunarea generală a fotbalului tulcean, la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean

Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea, intrunit in sedinta din 11 august a convocat Adunarea Generala Extraordinara pentru ziua de sambata, 26 august 2017, de la ora 10.30, la Sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean Tulcea, o sedinta in care se vor pune la punct atat detaliile organizatorice ale viitorului sezon, cat si unele aspecte privind modificari de regulamente.

Potrivit Ordinii de zi, dupa o alocutiune a presedintelui Petre Badea va fi prezentata o informare cu privire la restantele aso­cia­tiilor sportive in sezonul 2016-2017 urma­ta, oarecum firesc si logic,  de aprobarea unor dezafilieri sau afilieri de de cluburi noi.

„Începem un nou sezon fotbalistic la fel ca si in anii trecuti fara unele echipe care, de cele mai multe ori din motive financiare, au decis sa se retraga din competitie. Unele dintre ele lasa in urma si datorii catre asociatie si va trebui sa le recuperam in timp. Din fericire nu sunt numai echipe care se retrag, ci si echipe care se inscriu sau revin in competitie astfel incat am putea aveam acelasi numar de echipe si in sezonul urmator. Asa cum am stabilit in sedinta Comitetului executiv,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!