Admiterea la liceu şi în şcolile profesionale în acest an şcolar. Vezi broşura „Admiterea în învăţământul liceal şi profesional de stat”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Admiterea la liceu şi în şcolile profesionale în acest an şcolar. Vezi broşura „Admiterea în învăţământul liceal şi profesional de stat”

Joi, 22 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Admiterea la liceu şi în şcolile profesionale în acest an şcolar. Vezi broşura „Admiterea în învăţământul liceal şi profesional de stat”

Elevii absolventi ai claselor a VIII-a, care au incheiat ieri examenul de Evaluare Nationala, au la dispozitie brosura „Admiterea in invatamantul liceal si profesional de stat", document ce contine informatii privind calendarul admiterii, modul de repartizare computerizata a elevilor, precum si noul mod de calcul al mediei de admitere.

Brosura admitere liceu si scoli profesionale 2017 (1)

Calendarul admiterii la liceu si modul de calcul al mediei de admitere

Repartizarea computerizata a absolven­tilor claselor a VIII-a se face intr-o singura etapa, iar candidatii care au participat si au ramas nerepartizati vor fi repartizati de catre comisiile de admitere judetene pe locurile ramase libere, in perioada de rezolvare a situatiilor speciale. Pe data de 3 iulie 2017 se vor afisa in fiecare unitate de invatamant gimnazial listele candidatilor in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere. Tot in aceasta zi va fi anuntata ierarhia la nivel judetean a absolventilor claselor a VIII-a.

Absolventii claselor a VIII-a vor putea completa optiunile in fisele de inscriere in perioada 3-6 iulie, acestea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!