Adevărul din cimitir: Gunoi pe unele morminte, însă şi foarte multe pubele goale, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Adevărul din cimitir: Gunoi pe unele morminte, însă şi foarte multe pubele goale

Miercuri, 18 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Adevărul din cimitir: Gunoi pe unele morminte, însă şi foarte multe pubele goale

Asa cum aratam in ziarul nostru de ieri, dupa doua zile ale „Pastelui blajinilor", cimitirul din Tulcea, mai ales cel vechi, a fost, cum se zice, napadit de gunoaie si nu doar de cele rezultate din resturi alimentare (ca Slava Domnului, mii de tulceni „au impartit" duminica si luni), ci si rezultate din curatarea mormintelor.

Deoarece administrarea cimitirului este in responsabilitatea Directiei de Întretinere si Administrarea a Patrimoniului (DIAP) din cadrul Primariei Tulcea, iar aceasta directie este in coordonarea viceprimarului Andaluzia Luca, aceasta a tinut sa faca unele precizari.

„În primul rand, cred ca ar trebui sa incepem cu scuzele adresate doamnei care mi-a trimis si mie pozele publicate in ziarul Obiectiv de marti. Asemenea imagini, chiar daca au fost cazuri izolate, nu ar trebui sa existe, mai ales dupa ce inca de joia trecuta a fost suplimentat personalul de interventie in salubrizarea cimitirului, pentru ca stiam ca va fi nevoie. Am cerut colegilor de la Spatii Verzi, inca de joia trecuta, cum spuneam, sa intervina in zilele de vineri, sambata, duminica si luni la igienizarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!