Acuzat că a pipăit două copile, apoi a vrut să le cumpere tăcerea cu câte 10 lei, a cerut să fie trimis acasă, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Acuzat că a pipăit două copile, apoi a vrut să le cumpere tăcerea cu câte 10 lei, a cerut să fie trimis acasă

Luni, 7 Mai 2018

0.0 5 0

 

Acuzat că a pipăit două copile, apoi a vrut să le cumpere tăcerea cu câte 10 lei, a cerut să fie trimis acasă

Magistratii Tribunalului nu au fost, insa, de acord cu aceasta solicitare si au decis ca Florian Istratescu va ramane dupa gratii.

Conform solutiei facuta publica de Tribunalul Tulcea saptamana trecuta, instanta „respinge contestatia declarata de inculpatul Istratescu Florian, ca nefondata. Mentine incheierea pronuntata la data de 26.04.2018 de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Tulcea in dosar nr. 2739/327/2018 ca legala si temeinica. (…) Definitiva".

Amintim faptul ca, recent, in evidentele Parchetului de pe langa Judecatoria  Tulcea a fost inregistrata cauza in care tulceanul este acuzat de  savarsirea a doua infractiunii de agresiune sexuala.

Le-a dat bani ca sa taca

„S-a constatat ca data de 24 aprilie 2018 inculpatul F.I., fiind vecin cu una dintre victime, sub pretextul de a se juca cu catelul pe care inculpatul il detine,  a ademenit doua fete minore, in varsta de 7 si 8 ani,  in locuinta sa din municipiul Tulcea, unde a exercitat acte de natura sexuala asupra celor doua fete. Ulterior, pentru a nu povesti nimanui...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!