„Actul de promisiune civică” pentru Dobrogea se va semna mâine la Constanţa, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

„Actul de promisiune civică” pentru Dobrogea se va semna mâine la Constanţa

Marti, 23 Octombrie 2018

0.0 5 0

 

„Actul de promisiune civică” pentru Dobrogea se va semna mâine la Constanţa

Consilierii judetului Constanta au aprobat, ieri, organizarea unei sedinte solemne comune cu Consiliul Judetean Tulcea pentru sarbatorirea Centenarului Marii Uniri. Au alocat chiar si un buget de aproape 50.000 de lei pentru buna desfasurarea a evenimentului jubiliar. Apoi, evenimentul se repeta la Tulcea, cand consilierii din cele doua judete vor celebra 140 de ani de la unirea Dobrogei cu patria mama.

Evenimentul comun va avea loc in data de 24 octombrie, la Constanta, cu participarea a 215 persoane, fiind vorba de 37 de consilieri judeteni ai Consiliului Judetean Constanta, 31 de consilieri judeteni ai Consiliului Judetean Tulcea, 16 parlamentari Constanta, 7 parlamentari Tulcea, 71 primari Constanta, 51 primari Tulcea si cei 2 secretari ai judetelor Constanta si Tulcea.

Potrivit hotararii adoptate de consilierii judeteni constanteni, „pentru a aduce un omagiu atat populatiei ramase in Dobrogea in acea perioada, cat si romanilor din toate provinciile, care au luptat pana la ultima suflare pentru revenirea la patria mama, s-a propus si aprobat organizarea unei sedinte solemne a Consiliului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!