Activitatea Gărzii de Mediu a RBDD în perioada august – octombrie, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Activitatea Gărzii de Mediu a RBDD în perioada august – octombrie

Miercuri, 8 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Activitatea Gărzii de Mediu a RBDD în perioada august – octombrie

În perioada 1 august – 31 octombrie, Comisariatul – RBDD din cadrul Garzii Nationale de Mediu a efectuat 213 inspectii, dintre care 81 inspectii planificate conform planului anual de controale si 132 inspectii neplanificate.

În cursul inspectiilor efectuate au fost constatate neconformitati si au fost aplicate 43 sanctiuni, din care 33 amenzi contraventionale si un numar de 10 avertismente. Suma amenzilor contraventionale este in valoare de 225.210,00 lei. Amenda cu cea mai mare valoare fiind de 80.000,00 lei, aplicata unei societati pentru nerealizarea la termen a masurilor impuse prin actele de control si desfasurarea unor activitati fara acte de reglementare conform O.U.G. 195/2005.

Totodata, in urma celor 13 controale privind combaterea braconajului piscicol si cinegetic, au fost confiscate un numar de 24 unelte tip monofilament interzise in activitatea de pescuit (lungimea totala a acestora fiind de aproximativ 1.500 m), 3 ohane pentru capturarea sturionilor (in lungime de aproximativ 300 m), 4 vintire, un pripon si 25 kg peste diferite specii.

Mentionam...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!