Acţiunea „TISPOL TRUCK&BUS” la final!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Acţiunea „TISPOL TRUCK&BUS” la final!

Joi, 2 August 2018

0.0 5 0

 

Acţiunea „TISPOL TRUCK&BUS” la final!

Politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea au desfasurat actiuni pentru verificarea activitatilor de transport public de persoane si marfuri. Peste 260 de autovehicule au fost verificate si au fost aplicate 11 sanctiuni contraventionale.

Activitatile de control s-au desfasurat simultan in toate statele membre ale U.E., conform Planului de operatiuni al Organizatiei Politiilor Rutiere din Europa (TISPOL). Scopul actiunii a vizat depistarea transporturilor ilicite de marfuri si persoane, prevenirea conducerii vehiculelor sub influenta alcoolului sau a drogurilor, purtarea centurii de siguranta, respectarea perioadelor de conducere si de odihna, a dimensiunilor de masa si gabarit, detinerea certificatului de competenta profesionala si a documentelor de transport, a inspectiei tehnice periodice si a asigurarii obligatorii de raspundere civila.

Astfel, in ultima saptamana din luna iulie s-a actionat pentru prevenirea accidentelor produse, in special, din cauza nerespectarii normelor rutiere savarsite de conducatorii de autovehicule destinate...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!