Acţiune TSD „Zambetul de Sărbători”, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Acţiune TSD „Zambetul de Sărbători”

Marti, 19 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Acţiune TSD „Zambetul de Sărbători”

În acest week-end, organizatia Tinerilor Social Democrati Tulcea a fost mesagerul lui Mos Craciun cu o serie de actiuni denumita „Zambetul de Sarbatori". Vineri, alaturi de deputatul PSD Mirela Furtuna, acestia au ajuns in localitatile Bestepe si Mahmudia, unde au adus cu ei unei familii cu 3 copii si, respectiv, unei familii cu 5 copii, alimente, dulciuri si bradul de Craciun, pe care l-au impodobit impreuna.

Duminica, tinerii l-au ajutat pe Mos Craciun sa ajunga la peste 50 de copii de la Centrul de zi Niculitel si acasa la doua familii nevoiase, unde cei mici, bucurosi de vizita Mosului, i-au cantat acestuia colinde si, pentru ca au fost cuminti tot anul, au primit bine meritatele dulciuri.

Colindele presarate de emotie l-au convins pe Mosul ca si acestia au fost cuminti, asa ca au primit si ei dulciuri si alimente.

„Zambetul de sarbatori al acestor copii ne-a adus bucuria de a darui. Am trait alaturi de ei emotia revederii cu Mos Craciun. Îi indemn pe toti aceia cu suflet mare sa fie alaturi de copii, batrani si persoane nevoiase in aceasta perioada pentru a simti cu adevarat caldura si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!