Acţiune emoţionantă la Şcoala „Nicolae Bălcescu”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Acţiune emoţionantă la Şcoala „Nicolae Bălcescu”

Joi, 23 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Acţiune emoţionantă la Şcoala „Nicolae Bălcescu”

Între 20 si 24 noiembrie se desfasoara, potrivit Strategiei Nationale de Actiune Comunitara, „Saptamana legumelor si fructelor donate".

Alaltaieri dimineata, cu putin inainte de ora 9.00. În fata Şcolii „Nicolae Balcescu" – din localitatea cu acelasi nume - opresc mai multe autoturisme. Din acestea coboara copii si parinti cu instrumente muzicale, cosuri cu fructe si pachete cu carti.

„Sunt elevii clasei a II-a a Liceului de Arte «George Georgescu» din municipiu, impreuna cu doamna lor, Elena Pavel, profesor pentru invatamantul primar. Sunt intampinati de copiii din clasa pregatitoare din satele comunei Nalbant, impreuna cu invatatorul Marin Arion Marin si directorul scolii. Multe emotii. Într-o clasa plina de lumina, flori si zambete, «muzicienii» interpreteaza  la pian si vioara fragmente din  piesele pe care le-au studiat la scoala, iar «piticii» scolii gazda isi prezinta lucrarile plastice. Dupa momentul artistic fac schimb de daruri: elevii clasei pregatitoare primesc carti specifice varstei lor (pentru o minibiblioteca), jucarii si fructe, in timp ce elevii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!