Acord de principiu pentru transferul falezei la Consiliul Judeţean, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Acord de principiu pentru transferul falezei la Consiliul Judeţean

Miercuri, 29 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Acord de principiu pentru transferul falezei la Consiliul Judeţean

Poate cel mai important punct de pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului local Tulcea de ieri a fost proiectul initiat de viceprimarul Andaluzia Luca privind un acord de principiu privind trecerea din domeniul public al municipiului Tulcea in domeniul public al judetului Tulcea a bunului imobil „Infrastructura de acces cheu portuar Tulcea" sau altfel spus partea de faleza din proprietatea si administrarea Consiliului local Tulcea.

Acea portiune de faleza care a fost dintotdeauna a Consiliului local Tulcea si nu a celor de la APDM Galati si care e plina de gropi si numai ca nu striga ca vrea reabilitata.

Ca se vrea reabilitata si modernizata faleza municipiului, de la Gara si pana Tulco, striga alesii nostri de la adresa Pacii de 20 de ani si ani de zile si daca pana anul acesta aveau spre cine sa arate cu degetul, adica spre Compania Nationala „Administratia Porturilor Dunarii Maritime” – S.A. Galati, acum sunt doar doi proprietari cu aceeasi adresa, cum spuneam, Pacii 20: Consiliul local Tulcea are o infrastructura de acces cheu portuar in suprafata de 16.588 mp, bun imobil identificat cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!