Acord de Parteneriat între organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Acord de Parteneriat între organizaţii patronale şi asociaţii profesionale

Joi, 7 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Acord de Parteneriat între organizaţii patronale şi asociaţii profesionale

Astazi, Uniunea Nationala a Patronatului Roman (U.N.P.R.) invita organizatiile patronale si asociatiile profesionale din judet sa semneze un Acord de parteneriat.

„Preocupati fiind de coagularea si dinamizarea miscarii patronale din Romania, constienti ca acest lucru se poate realiza doar prin vointa tuturor celor care reprezinta interesele intreprinzatorilor, ii chemam pe toti cei care doresc sa-si uneasca eforturile in apararea si reprezentarea intereselor membrilor lor", precizeaza presedintele national al U.N.P.R., Ioan Lucian.

Pe langa semnatari, la eveniment vor mai lua parte Prefectura Tulcea, Consiliul Judetean, Primaria Municipiului, precum si institutii publice cu atributii de control.

„Din Filiala Tulcea a Uniunii Nationale a Patronatului Roman fac parte 27 de societati comerciale, reprezentand interesele a peste 350 de angajati. Este vorba de o ampla actiune de coagulare a miscarii patronale, prin care intentionam sa dobandim un plus de reprezentativitate in procesul de promovare a initiativelor legislative care ne privesc. Noi suntem a XII-a filiala...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!