Accident naval la Gorgova, una dintre victime transferată la Constanţa, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Accident naval la Gorgova, una dintre victime transferată la Constanţa

Joi, 3 August 2017

0.0 5 0

 

Accident naval la Gorgova, una dintre victime transferată la Constanţa

Doi barbati care se aflau intr-o ambarcatiune ce se deplasa pe canalul Sulina au fost raniti dupa ce, in apropierea localitatii Gorgova, cel ce o conducea a pierdut controlul ambarcatiunii. În urma impactului cu un copac aflat pe malul canalului, cele doua persoane au fost ranite, una dintre ele mai grav fiind necesara interventia SMURD pentru transportul la spital, poate si pentru faptul ca era o persoana foarte corpolenta, de circa 150 kg. Cealalta persoana din ambarcatiune a fost transportata cu o salupa-ambulanta medicali­zata la Tulcea. Evenimentul se presupune ca ar fi avut loc in jurul orei 18.00 iar interventia echipajului SMURD si Ambulantei s-a petrecut in circa 20 de minute dupa producerea evenimentului naval.

Atat reprezentantii Capitaniei Zonale a Portului Tulcea si cei ai Politiei Transporturi au deschis dosare de cercetare pentru lamurirea circumstantelor in care s-a produs evenimentul.

Dupa ce a fost stabilizat la Spitalul Judetean de Urgenta din Tulcea, cea mai grav ranita dintre cele doua victime ale accidentului, persoana corpolenta, a fost transferata la Spitalul Municipal Constanta, la sectia neurochirurgie, pentru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!