A venit rândul văcarilor la subvenţie, concomitent cu protestul de la APIA, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

A venit rândul văcarilor la subvenţie, concomitent cu protestul de la APIA

Vineri, 17 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

A venit rândul văcarilor la subvenţie, concomitent cu protestul de la APIA

Cand sa le vina randul la avans si crescatorilor de animale, salariatii de la APIA au iesit la protest. Şi unii, si altii au dreptate. Salariatii APIA s-au scandalizat de perspectiva micsorarii salariilor, de la 1 ianuarie 2018, fermierii din zootehnie sunt ingrijorati ca nu vor intra la plata din cauza protestelor de la APIA, dat fiind termenul foarte scurt de efectuare a platilor, respectiv 30 noiembrie. Ce vina au APIA sau fermierii?

Ce este pe hartie. Vorbim de sprijinul cuplat zootehnic, respectiv avansul la subventie pentru crescatorii de bovine, destui de multi fermieri in judet care au accesat aceasta forma de sprijin.

Oficial, APIA a inceput plata avansului din Sprijinul Cuplat Zootehnic si pentru crescatorii de vaci cu lapte, taurine de carne, de ieri, 16 octombrie. Avansul se da o singura data: daca fermierul a luat avans pe vegetal, nu va lua si pe zootehnie. Cei care au avut cerere pe vegetal si zootehnie si au luat avans pe vegetal, pe zootehnie nu mai pot lua. Dar vor lua dupa data de 1 decembrie diferenta din vegetal plus toata suma pe zootehnie, daca au avut sprijin cuplat.

Conform APIA,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!