A.L.D.E. i-a retras sprijinul politic consilierului judeţean George Luchici, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

A.L.D.E. i-a retras sprijinul politic consilierului judeţean George Luchici

Luni, 29 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

A.L.D.E. i-a retras sprijinul politic consilierului judeţean George Luchici

Presedintele Organizatiei Teritoriale Tulcea a Partidului Alianta Liberalilor si Democratilor (A.L.D.E.), Vasile - Romul Radu, a facut sambata trecuta cateva declaratii de presa.

Dupa ce a comunicat masurile adoptate de conducerea centrala, liderul A.L.D.E. Tulcea a vorbit despre sedinta Delegatiei Permanente Teritoriale, intrunire care a avut pe ordinea de zi analiza activitatilor organizatiilor si structurilor de partid, formarea si validarea comisiilor de etica, materializarea hotararilor luate in birourile politice si in delegatiile permanente precedente.

„Un punct delicat pe ordinea de zi a fost retragerea sprijinului politic a trei membri: este vorba in primul rand de doi consilieri locali - unul din Ceamurlia de Jos, Nicolae Riciu, si unul din Dorobantu, Anica Racoreanu. Motivul a fost ca acesti consilieri au incalcat, in diferite randuri, atat prevederile statutare, cat si mandatele primite de partid pentru consiliile locale. La propunerea Biroului Politic Teritorial, s-a luat in discutie retragerea sprijinului politic pentru consilierul judetean George Luchici tot pe temeiuri...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!