A intrat în vigoare legea antifumat, Stiri Anchete

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Anchete

 

 

A intrat în vigoare legea antifumat

Joi, 17 Martie 2016

0.0 5 0

 

A intrat în vigoare legea antifumat

În perioada urmatoare, politis­tii tulceni vor exe­cuta actiuni in coope­rare cu celelalte institutii abilitate pentru verificarea respectarii cadrului legal privind fumatul in spatiile publice.

Nerespectarea de catre persoanele fizice a prevederilor legii se sanctioneaza cu amenda contraventionala de la 100 lei la 500 lei, iar nerespectarea de catre persoanele juridice a prevederilor legale se sanctioneaza cu amenda contraventionala de 5.000 lei la prima abatere, cu amenda contraventionala de 10.000 lei si cu sanctiunea complementara de suspendare a activitatii pana la remedierea situatiei care a dus la suspendarea activitatii la a doua abatere.

Cititi amanunte in editia tiparita a cotidianului Obiectiv!

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Toma Radu
Toma Radu

Joi, 17 Martie 2016 @ 14:24

Rahat. Parlamentul, în loc să se preocupe de lucruri serioase (să dea legi pentru stimularea investiţiilor autohtone şi străine, pentru modernizarea ţării, pentru crearea locurilor de muncă în ţară, ca să nu mai migreze atâta populaţie etc.), se ţine de toate tâmpeniile, că parcă fumatul era problema nr. 1 în ţara asta!... Oricum, legea nu se va respecta, deoarece e în sângele românilor să nu respecte nimic!

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!