A început Festivalul Internațional de Teatru Tragos: programul zilei a doua, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

A început Festivalul Internațional de Teatru Tragos: programul zilei a doua

Luni, 2 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

A început Festivalul Internațional de Teatru Tragos: programul zilei a doua

Astazi, de la ora 19.00, in cea de-a doua zi a Festivalului International de Teatru „Tragos", Teatrul „Jean Bart" va invita sa vizionati spectacolul „Dorian", scenariul si regia Oana Rasuceanu, spectacol al Asociatiei Control N si Teatrul Odeon.

Dupa productia spectacolului Telefonul din coltul strazii (parte a modulului educational cu acelasi titlu, dedicat liceenilor din Bucuresti), Control N propune iubitorilor de dans contemporan un nou proiect care sa ii transpuna intr-o lume puternic senzoriala si poetica, dintr-un Bucuresti aflat intr-un moment iminent apocaliptic.

Într-un context in care dansul contemporan are din ce in ce mai multa vizibilitate in peisajul artistic din Romania, spectacolul Dorian este realizat de Oana Rasuceanu in jurul unui singur actor-dansator (George Albert Costea), prin imbinarea dansului contemporan cu proiectii multimedia.

Dorian se construieste plecand de la o premisa, pe cat de absurda, pe atat de puternica si de imposibil de ocolit: sfarsitul lumii va veni in 24 de ore. Dorian traieste in Bucuresti si mai are 24 de ore pana cand patul,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!