A fost publicat calendarul activităților educative pentru acest an, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

A fost publicat calendarul activităților educative pentru acest an

Luni, 29 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

A fost publicat calendarul activităților educative pentru acest an

Documentul care cuprinde toate evenimentele educative planificate pentru anul in curs a fost aprobat  in Consiliul de Administratie al Inspectoratului scolar Judetean  si el poate fi vizualizat pe site-ul Inspectoratului tulcean (http://www.isjtl.edu.ro/).

Este vorba despre o serie de evenimente puse la punct, de-a lungul anului scolar, in mare parte de catre unitatile de invatamant de pe raza judetului Tulcea.

În total, vorbim despre 27 de activitati educative planificate pentru anul 2018, dintre care trei au demarat de la finalul anului trecut (expozitia concurs „Sarbatorile in imagini", „Colinde colorate" si festivalul concurs „Pe luceaua Dunarii").

În februarie, va avea loc „Culorile anotimpurilor – Festivalul zapezii" - concurs de arte vizuale organizat de Gradinita nr. 3, iar in luna martie sunt programate expozitia „O calatorie in lumea minunata a lui Creanga", concursul „Tulcea dezbate", expozitia „Noi si lumea virtuala", concursul „Eco Friends" si festivalul judetean de recitare, teatru si monolog „Teatru, Arta, Pasiune".

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!