6 kilometri de plase confiscate de comisarii RBDD, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

6 kilometri de plase confiscate de comisarii RBDD

Joi, 5 Iulie 2018

0.0 5 0

 

6 kilometri de plase confiscate de comisarii RBDD

În  trimestrul II al anului 2018, Comisariatul RBDD din cadrul Garzii Nationale de Mediu a efectuat, cu un efectiv de 10 comisari, un numar total de 241 controale, dintre care 95 inspectii planificate, conform planului anual de control, si 146 inspectii neplanificate.

Au fost efectuate controale comune in colaborare cu personalul ARBDD Tulcea, al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Serviciului de Politie Delta Dunarii si cu Garda Nationala de Mediu- Comisariatul General.

În cursul inspectiilor efectuate au fost constatate neconformitati si au fost aplicate 55 de sanctiuni con­tra­ven­tionale, dintre care 13 avertismente si 42 amenzi contraventionale in valoare totala de 107.650 de lei.  Cea mai mare amenda (50.000 de lei) a fost aplicata unei autoritati a administratiei publice locale care nu a respectat obligatia prevazuta in OUG nr. 195/2005 privind protectia mediului, cu modificarile si completarile ulterioare, art. 90 lit. f) si nu a indeplinit obligatiile stabilite prin Legea nr. 211/2011, art. 59 alin. 1 prf. A lit....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!