500.000 de lei pentru pagubele provocate de ploi, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

500.000 de lei pentru pagubele provocate de ploi

Marti, 22 August 2017

0.0 5 0

 

500.000 de lei pentru pagubele provocate de ploi

Întrunit in sedinta extraordinara ieri de la ora 10.00 la sediul Prefecturii, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a avut trei puncte pe ordinea de zi ce au vizat pagubele produse de ploile torentiale de la sfarsitul lunii iulie atat culturilor agricole, cat si infrastructurii din localitatile afectate.

Astfel, au fost analizate procesele verbale intocmite de comisiile judetene pentru constatarea si evaluarea pagubelor provocate de de precipitatii abundente la Izvoarele, Frecatei, Mihail Kogalniceanu, Maliuc si Niculitel, precum si procesele verbale de constatare si evaluare a pagubelor produse in infrastructura localitatilor Vacareni, Daeni, Frecatei si Valea Nucarilor.

„Procesele verbale au fost prezentate in sedinta si pentru fiecare dintre acestea s-a cerut aprobarea membrilor comitetului cu privire la valoarea estimata pentru acordarea despagubirilor. Un total general al acestor pagube provocate de ploile torentiale in judetul nostru la sfarsitul lunii iulie se ridica la 500.000 lei. Hotararea adoptata azi in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta va fi transmisa Guvernului si cred ca luna viitoare vom...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!