40 de milioane de lei pentru cea mai mare rană a Deltei Dunării!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

40 de milioane de lei pentru cea mai mare rană a Deltei Dunării!

Luni, 4 Iunie 2018

0.0 5 0

 

40 de milioane de lei pentru cea mai mare rană a Deltei Dunării!

Presedintele director general al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), Radu Codrut Stefanescu, prezent la Mila 23 la sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de ministrul Turismului, Bogdan Trif si presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu, a anuntat ca in foarte scurta vreme se va declansa campania de cadastrare a Deltei Dunarii, un amplu proiect care va fi finalizat pana in 2020.

Acest proiect foarte important si vital pentru Delta Dunarii va fi finantat de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) si se va realiza in colaborare cu Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD).

„Din 575.000 de hectare cat inseamna Rezervatia Delta Dunarii, doar 83.000 de hectare sunt cadastrate la acest moment. As vrea sa anunt aici, la Mila 23, in judetul Tulcea, ca Guvernul Romaniei si-a propus sa inregistreze fiecare imobil din zona Deltei Dunarii in cartea funciara pana in anul 2020. Beneficiul pentru omul de rand este acela ca atunci cand detine acea hartie numita titlu de proprietate poate transforma acea hartie intr-un activ. Cu un...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!