25 de elevi absenţi la Evaluarea Naţională, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

25 de elevi absenţi la Evaluarea Naţională

Miercuri, 21 Iunie 2017

0.0 5 0

 

25 de elevi absenţi la Evaluarea Naţională

Din cei 1.512 inscrisi la Evaluarea Nationala, 25 de elevi au lipsit de la prima proba a examenului, cea la Limba si literatura romana, aceasta fiind singura etapa cand absolventii claselor a VIII-a pot sustine examenul. Acestia vor fi repartizati in cadrul unor licee sau scoli profesionale de comisia de admitere judeteana pe locurile ramase libere, dupa rezolvarea cazurilor speciale.

Astazi are loc cea de-a doua proba, cea la Matematica, urmand ca rezultatele finale, dupa rezolvarea contestatiilor, sa se afiseze pe data de 30 iunie.

Subiectele pentru Evaluarea Nationala se elaboreaza in cadrul Centrului National de Evaluare si Examinare, tinand seama de urmatoarele cerinte: sa fie formulate clar, precis si in stricta concordanta cu programele pentru Evaluarea Nationala; sa aiba un nivel mediu de dificultate; sa permita rezolvarea in 120 de minute. Subiectele se clasifica in categoria documentelor secret de serviciu, din momentul demararii actiunii de elaborare a acestora si pana in momentul in care devin publice.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!